Mit csinál a bútorszerelő?

Mit csinál a bútorszerelő?A lapra szerelt bútorok összeállítását legtöbben saját maguknak szokták megoldani, még akkor is, ha egy egész nap rámegy, vagy, ha rengeteg idegeskedéssel is jár. Nem muszáj azonban saját magunknak összerakni a bútorokat, hanem szakembert is meg lehet bízni a bútorszereléssel.

A bútorszerelés elsőre egyszerűnek tűnik, de a szakszerű bútorszereléssel a ház körüli teendőkben tapasztaltaknak is gyakran meggyűlik a baja. A bútorszerelő minden terhet levesz a vállunkról, csak meg kell várni, amíg végez, és már élvezhetjük is a megvásárolt bútorokat.

A bútorszerelő elsősorban a bútorok összeállítását végzi el, a használati útmutatónak megfelelően. Laikusok számára viszont ez is gyakran problémát szokott jelenteni. Sokszor előfordul, hogy az összeszerelés végére kimarad pár csavar, vagy egyes részek nem a helyükön vannak, és akkor már nem szedjük szét a bútort, hanem marad, ahogy van. Bútorszerelőnél nem lesz ilyen gond, biztosan szakszerű munkát fog végezni.

A bútorok összerakásán kívül egy másik probléma is jelentkezni szokott néha, mégpedig az, ha a bútor nem fér be a helyére, és emiatt alakítani kell rajta. Ezt pedig csak szakemberek tudják elvégezni. Ilyenkor két lehetőség szokott lenni. Kisebb átalakításokat a helyszínen is elvégeznek, ha pedig nagyobb átalakításra van szükség, akkor azt saját műhelyükben meg tudják oldani. Az átszabás után pedig oda építik be az adott bútort, ahova azt mi megálmodtuk.