A női body nem csak egy fehérnemű

A női body nem csak egy fehérneműHa női fehérneműről van szó, akkor rengeteg különböző alsóneműből lehet választani. Ezek azonban általában olyanok, melyeket a ruha alatt viselnek a hölgyek. Van azonban egy olyan megoldás, amely nem csak fehérneműként, hanem akár ruhaként is használható, mégpedig a női body.

A női body egy olyan testhez simuló felső, amely a lábak között általában egy gombbal rögzíthető. Elsősorban fehérneműként használatos, de egyre több olyan body-t készítenek a gyártók, melyeknél azt tartják szem előtt, hogy női felsőként is megállják a helyüket. Sokak számára azonban egy body sokkal jobb választás, mint egy női felső. Mivel a lábak között rögzíteni lehet a body-t, nem kell attól tartani, hogy nem marad betűrve a nadrágba, hogy olyan testrész is kivillan, aminek nem lenne szabad.

Vannak olyan body-k, melyek alakformálásra is használhatók. Ezek általában elasztikus anyagból készülnek és gyakran fekete színűek, a fekete felsők ugyanis optikailag is karcsúsítanak.

Természetesen fehérneműként is használható a body, ezek általában inkább csipkésebb, vékonyabb darabok, melyeknek az elsődleges feladata nem kényelem, hanem a szexi kinézet.

A body a téli időszakban melegen tartásra is kiváló, nem csak a felsőtestet tartja melegen, hanem a derekat is. A nyári időszakban pedig felsőként viselhető, ha minőségi anyagból készült, akkor nem izzadunk bele.