Uncategorized

Az életünk részévé váltak az elektronikai eszközök

Az elektronikai eszközök körülvesznek minket. Mára már teljesen megváltozott alapjában az életünk, és ki tudja, hogy még mit hoz a jövő? A tévé sok esetben reggeltől estig megy, manapság a családokban már szinte mindenkinek saját számítógépe van, az okostelefonokról ne is beszéljünk. Munkánkhoz sokunknak valószínűleg még ezeken felül másra is szükségünk van, például tabletre, különféle nyomtatóra, webkamerára, mikrofonra. Ha éppen valaki olyan munkát végez, amihez képeket vagy videót kell készíteni, akkor a stúdión kívül világításra, kamerára, és mindenfélére szükség van.

Az otthoni életünk pedig nem áll meg a tévénél és a laptopnál, asztali számítógépnél. Ma már rengeteg háztartásban van mosogatógép, szárítógép, klíma, házi mozi rendszer és minden egyéb. Nincs ezzel különösebb bajom egyébként, nekünk is van otthon jó néhány elektronikai eszközünk és berendezésünk. A mosogatógép külön ajándék az emberiség számára, hihetetlenül utáltam mindig is mosogatni, ráadásul már a mosogatás közben tudja az ember, hogy mennyire vízpazarlás és fárasztó és unalmas és undorító. Soroljam még? Na, mindegy, a lényeg az, hogy nekünk is van otthon néhány ilyen elektronikai cucc, és egész jól elvagyunk így. Persze tudom, az élet jó pár évvel ezelőtt teljesen más volt és az emberek el tudtak lenni ilyenek nélkül is, de mindig azt mondom, hogy haladni kell a korral.

Egyébként a munkánkból kifolyólag a férjem és én is használunk elektronikai eszközöket, sőt, én például online marketinggel foglalkozom, tehát elengedhetetlen lenne az én életemben, hogy számítógép, telefon és miegymás nélkül dolgozzak.

Sajnos azonban minden ilyen eszköz egyre drágább lesz, hiszen tudják, hogy a világunk most már ebből fog állni: technika, informatika, elektronikai eszközök. Így aztán minden ára egyre jobban megy fel, a fejlesztések iszonyatosan gyors módon haladnak, így aztán szinte évről évre újabb telefonok, laptopok, tabletek, hűtők, klímák, mosógépek és még sorolhatnám őket, jelennek meg a piacon.

Számodra mik azok az elektronikai eszközök, amik nélkül nem tudsz élni?

Az életünk részévé váltak az elektronikai eszközök bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva