Fűnyíró vásárlás könnyedén

Aki ismer, az tudja rólam, hogy analfabéta vagyok, ha a technológiáról, vagy bármilyen elektronikai eszközről van szó. Persze, használni tudom az ilyen alapvető mindennapi dolgokat, de néha problémát okoz minden, ami túlmutat a felhasználói szinten.

Amivel egyébként nincs is semmi baj, különösen akkor, ha van valaki a közelemben, akinek azonnal tudom jelezni, ha valamilyen probléma van. De sajnos ez nem így történt akkor, amikor egy családi nyaralás alkalmával, a nyaralónk kertjében le szerettem volna nyírni a füvet. Menet közben ugyanis a fűnyíró megállt. Bármit is csináltam vele nem indult, nem mozdult, én meg persze kétségbeestem, hogy most mit csináljak.

Aztán amikor hazaértek a szüleim, elsírtam nekik a dolgot, megnézték, majd kiderült, hogy valami történt a motorral, úgyhogy használhatatlan, újat kell venni. Írtam egy ismerősömnek, akinek mindenre van megoldása, és hamarosan meg is kaptam a választ: “Fűnyíró vásárlás – BestMarkt”.

Így hát, mit volt mit tenni, felmentem a BestMarkt weboldalára, hogy körülnézzek fűnyíró ügyben. És hát, 7 oldalnyi fűnyíróval találtam szembe magam, de gondoltam sebaj, majd átrágom magam rajtuk valahogy.

Aztán észrevettem, hogy a webshopban van lehetőség leszűkíteni a találatok aszerint, hogy milyen gépet szeretnénk vásárolni. Ki lehet választani például, hogy működésileg milyen legyen, tehát akkumulátoros, elektromos, benzines vagy manuális. Nekem ez már önmagában is nagy segítség lett volna – egyébként mi akkumulátorosat kerestünk -, de ki lehetett még választani a munkaszélességet, illetve azt is, hogy mekkora legyen a gyűjtőzsák mérete. Amikor kijelöltem minden feltételt, utána ár szerinti növekvő sorrendbe rendeztem a találatokat és rá is böktem az elsőre, hogy az lesz a jó. Bevallom, nem akartunk túl sokat költeni rá, hiszen csak a nyaralóban használnák, és nem töltünk ott olyan sok időt. Egyébként egész jó áron sikerült hozzájutni, úgyhogy a fűnyíró vásárlás a BestMarktnál kifejezetten jól sikerült. Persze itt is lehet kapni különféle árkategóriájú fűnyírókat is.

Ugyan van házhozszállítás is, de mi inkább másnap visszajöttünk Budapestre, hogy személyesen vásároljuk meg az üzletben, mivel aznap estére vendégeket vártunk és nem szerettük volna egy gazokkal teli kertben fogadni őket. Az üzletük egyébként – ami egyben szerviz is – a 9. kerületben található a Ferenc utcában, egy könnyen megközelíthető helyen.

Az üzlet minden hétköznap nyitva van reggel 8 órától este 8 óráig, de még szombaton is lehet hozzájuk menni, ugyanis reggel 9 órától, délután 4-ig ekkor is nyitva vannak.

A fűnyíró vásárlás egyébként sikeres volt, bár még csak párszor használtuk, de teljesen elégedettek vagyunk vele, és azóta már én is ajánlottam a BestMarkt-ot egy ismerősömnek, szintén fűnyíró ügyben, és a jól bevált “Fűnyíró vásárlás – BestMarkt” üzenetet küldtem el neki, mert ebben gyakorlatilag minden info benne van.