Kis kedvencek titkos élete – avagy laptop menni szerviz!

Írtam már arról korábban, mennyire a szerves részünkké és a mindennapjaink elengedhetetlen eszközeivé váltak a laptopok, telefonok, tv-k és mindenféle elektronikai eszközök. El se tudnánk képzelni ezek nélkül a mindennapokat, hiszen például most is erről dolgozok. De mi van, ha elromlanak? Világvége?! Nem hinném. Egyszerűen csak irány a szerelő.

Sokáig a kedvenc kereső kifejezésem volt a “laptop szerviz budapest” a Google-ben, mert nem igazán találtam olyan helyet, ahol tényleg úgy éreztem, hogy gyorsan és hatékonyan tudnak segíteni az éppen aktuális problémámon – amiből azért valljuk be, volt pár. Végül a PCMentor mellett tettem le a voksomat az utóbbi időben, mert kedvesen fogadtak és rögtön segíteni tudtak az éppen szóban forgó panaszomon.

A legutóbbi alkalommal eltörött az egyik zsanérja a laptopnak. Persze, 1-2 nyitást még kibír ezután is a gép, ha ügyes az ember, de ez azért nem olyan probléma, amit hetekig lehet húzni-tolni, hogy na majd meggyógyul magától. Egyáltalán nem, sajnos. Ezért felkerekedtem és szépen elvittem a törött gépet a legközelebbi budai PCMentorba. Felvázoltam mi a gondom, kicsit aggódtam, mert viszonylag ritka szériájú gépet használok, amivel azért szokott lenni itthon alkatrész probléma. Minden aggodalmam ellenére szerencsére azonnal tudták mondani a megoldást és meg is egyeztünk, hogy néhány napon belül mehetek vissza az eszközért. Hazafelé kezdtem el gondolkodni, hogyha már ott hagytam pár napra, akkor azért csak ráférne egy teljes tisztítás is. Gyorsan felhívtam őket és megérdeklődtem, hogy belefér-e az idejükbe a megbeszélt dátumig. Szerencsére egy vidáman helyeslő választ kaptam, úgyhogy néhány nap múlva az új zsanérral felszerelt, roppantmód tiszta laptopért mehettem vissza.

laptop szerviz budapest