Nem csak elektronikai eszközük és addiktológia a neten

Minden elektronikai eszközre mostanában az interneten keresztül találtam rá és ott is szereztem be. Annyival egyszerűbb az ilyen jellegű eszközöket a neten megrendelni, majd házhoz szállítással megrendelni. Természetesen van az az eszköz, amelyet én személy szerint a boltban szoktam kinézni személyesen, majd a neten megrendelem. Így nem kell a hazaszállítással bajlódni és mégis olyan eszközt tudok beszerezni, amely tetszik is és bele illik a környezetembe. Az elektronikai eszközök nélkülözhetetlen kellékei már az otthonunknak, és ha elromlik egyik, akkor újat keresünk rögvest, mert szinte nem tudunk nélkülük élni, legyen szó TV-ről, vagy éppen egy keverőgépről. De nem csak ilyen jellegű elektronikai kellékeket lehet az interneten találni, hanem, amit az egyik nagyon kedves barátom mesélt, hogy mire bukkant a neten. Sajnos nagyon közeli az érintetettsége addiktológia problémákkal küzdők tekintetében. Az apukája nagyon sokáig jól titkolta, hogy hol stikában, hol pedig tavakhoz, láphoz jár el inni. A család első körben arra gondolt, hogy csak a haverjaival biztos iszik és horgászik. De ezek az italozások ténylegesen minden napossá váltak, úgy hogy már a munkáját is fenyegette az, hogy elvesztheti azt, ezzel a család jelentősebb kereseti lehetősége esne ki. Tehát ezt a család már nem hagyhatta tovább, annyira egyet értettek ebben, hogy az interneten rákerestek egy olyan helyre, ahová be tudják adni az apjukat. Nem szerették volna, hogy egy művi környezetben kelljen eltölteni ezeket a heteket. Valamint az apja sem vonult volna be egy kórházi elvonóra, hiszen nem hisz az ilyen teljesen elszeparált kórházi helyekben.

Annyira jó, hogy a család megtalálta ezt a helyet; felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink, ahol rögvest megnézték, hogy milyen szakemberek állnak majd a rendelkezésükre a gyógyulási folyamatban. De nem csak azt nézték meg, hogy kik is alkotják a csapatot felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink, hanem, hogy mik a feltételek, milyen felvételi beszélgetésen esnek át a pácienseik és azok családtagjai. Nagyon korrekt intézménynek tűntek, hiszen olyan a honlapjuk, hogy majdhogynem megszólal, így nem volt kétség, hogy a beltartalma és a kezelési módjuk is nagyon hatékony tud lenni, úgy, hogy nem érdemes hazaköltözni, hiszen a terápia részét képezik a jó levegőn való sétálás, a kertben való beszélgetés. Nagyon sokat tudott pihenni az barátom apja, nagyon jól jött ez az intézmény, talán nem is jöhetett volna jobbkor, amikor éppen feladták már a keresést.

Amit még érdekességképpen megállapított, hogy ők azt az opciót használták, hogy a családtagokat is behívták a beszélgetésre, hogy ténylegesen megbizonyosodjanak, hogy mennyire magabiztos, és erős családi háttér áll mögöttük. Ők egészen támogató család, így semmi sem állhatott már a kezelés elkezdésének az útjába. Annyira örültek, hogy ezen az oldalon; felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink nem csak a remek szakemberek után tudtak utána olvasni, akik közül majdnem mindegyik szakember küzdött valamilyen démonnal, vagy az alkohollal, vagy pedig drogokkal. Annyira jó, hogy gyógyult betegek segítenek neki majd, mert látja, hogy van kiút ebből az egészből, és normális, kiegyensúlyozott életet tud élni.

Sokat várnak az intézménytől és az ott dolgozó szakemberektől, hiszen a teljes gyógyulás a cél, és ezért mindent meg kell tenniük. És remélhetően a barátom apja is így gondolja, hiszen elengedhetetlen, hogy maga a beteg is úgy gondolja, hogy ténylegesen, önerőből, kis segítséggel sikerül ebből kikecmeregni és minden újra szép és kerek lesz az életükben.