Póló ajándékba az üzlet megnyitójára

Az egyik unokatestvérem – Tamás -, már egész kicsi gyerekkora óta állandóan javítgatott valamit, ha elromlott, hanem. Mindenféle elektronikai szerkezethez ért, legalábbis én még nem tudok olyanról, amit ne tudott volna otthon megjavítani. Persze, ő sem ért mindenhez, és nem is lehet mindent megcsinálni sajnos, de az esetek többségében sikerülni szokott. Szinte azonnal meg tudja mondani, hogy egy kütyünek vagy bárminek, mi lehet a baja, és azt is, hogy mit kell benne kicserélni. Javított már meg hangszórót, házimozit, mikrohullámú sütőt, porszívót, szóval nagyon sok mindent. Autodidakta módon tanulta meg ezeket, állandóan videókat nézett, szétszedett otthon mindent, amit csak ért, hogy tanulmányozza a felépítését akár egy távirányítónak, akár egy számítógépnek. De volt olyan is, hogy a komplett házimozi rendszert szétszedte, csak azért, hogy megnézze, és ekkor még egész kisgyerek volt. Viszont, ami szerintem az egészben csodálatos, az az, hogy már korán megtalálta azt, amivel foglalkozni szeretne, és emiatt pedig fiatal kora ellenére elmondhatja azt is, hogy már több mint egy évtizedes tapasztalata van. De erre nagyon nincs szükség, mert nemrég saját szaküzletet fog nyitni hamarosan.

Én pedig arra gondoltam, hogy meglepem egy szuper jó, egyedi készítésű pólóval. Már ki is szemeltem a webshopot ahonnan meg fogom rendelni ez pedig a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldala. Elsősorban azért a lolmarkt.hu-t választottam, mert nagyon jó áron lehet náluk megvenni a pólókat, és a saját mintával készültek sem kerülnek többe, mint a kész mintásak. Persze egyedi minta esetén egy bizonyos sávban mozoghat a pólók ára, mert az össze függ attól, hogy mekkora a minta: lehet akár 3500 forint is összesen, de az is lehet, hogy 4500 forint lesz a vége. Bár szerintem ez egyáltalán nem nagy különbség és egyáltalán nem is drága.

Csak érdekességképpen: szitanyomással – én úgy tudom, hogy ez egy nagyon tartós technika – készítenek több pólót is, ha valaki nagyobb tételben rendelne pólókat. Ezt igazából csak azért említem meg, mert nem csak pár darab póló vásárlására van lehetőség. Itt az árszabás valamilyen szinten egyedi, mert a méret, a szín, a minta és a darabszám is befolyásoló tényezők lehetnek.

A https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalán található információk közül szerintem az egyik leghasznosabból kiderül, hogy ha esetleg az egyedi mintával elakadsz, vagy nem tudod az elképzeléseidnek megfelelően megtervezni, akkor ebben is segítenek, ahogyan a megfelelő betűtípus kiválasztásában is. Ami szerintem azért szuper, mert nyilván ők jobban értenek hozzá, van már benne gyakorlatuk, illetve azt is tudják, hogy mekkora méretben nézne ki jól az elképzelt minta. Úgyhogy nem kizárt, sőt inkább azt mondanám, hogy elég valószínű, hogy kérni fogom ebben a segítségüket, mert minden bizonnyal kreatívabbak is, és jobb ötletekkel állnának elő, mint amik nekem vannak jelenleg. És még egyelőre azt sem tudtam eldönteni, hogy pólót vagy pulóvert válasszak, mert az is van. A pulóverek nyilván valamivel többe kerülnek, hiszen vastagabbak és több bennük az anyag is. Bár ezek sem drágák, 6-7 ezer forint között mozognak. Amin eléggé meglepődtem, mert korábban csak jóval magasabb áron láttam már eleve a pólónyomtatást is, a pulóver nyomtatást pedig főleg, úgyhogy a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo kivételesen kedvező áron dolgozik. És a már említett szitanyomás egy kivételesen jó technikája ennek, ami pedig a minőséget is garantálja. Emellett egyébként digitális nyomtatással is készülnek minták, ami pedig azért előnyös, mert a modern technológiák sem állnak tőlük távol.

Még megpróbálom azért fejleszteni a grafikámat, amit az unokatestvérem pólójára szánok, de mindenképpen kikérem a szakértői tanácsokat.