Te is tudni szeretnéd, hogy melyik lakásbiztosítás a legjobb?

Melyik lakásbiztosítás a legjobb? – Ez a kérdés szerintem minden lakástulajdonos fejében megfordult már. Egyszerűnek tűnik, de valójában nagyon is nehéz megtalálni a legmegfelelőbb, a legjobb lakásbiztosítást, hiszen a tökéletes mindenkinek mást jelent.

A biztosításokkal főleg akkor találkoztam, amikor még fiatalabb koromban rendszeresen utazgattam külföldön és belföldön is. A belföldi utakon nem kötöttem igazán biztosítást, de mikor külföldre mentem, minden alkalommal bebiztosítottam magamat. Akkor is, ha csak egy egynapos útról volt szó.

Mindig hosszú órákat töltöttem azzal, hogy egyesével minden ismert biztosító ajánlatait végigböngésztem, és kiválasztottam a legszéleskörűbbet, ami a legjobb áron elérhető. Egy egyszerű utasbiztosítással ennyit szenvedtem, nem meglepő, hogy amikor lakásbiztosítást kellett kötnöm, napokat töltöttem el azzal, hogy megkeressem a legmegfelelőbb biztosítást.

A lakásbiztosítás sokkal komolyabb, mint egy utasbiztosítás. Egy utazás során az emberben benne van a félsz, hogy esetleg valami kicsit komolyabb baleset történik, vagy késik a repülő, elkeverik a poggyászát, elkap valami betegséget, esetleg egy gyomorrontást. Szerintem sokkal inkább felkészülünk az amúgy váratlan helyzetekre, mint a mindennapi megszokott kis életünk során.

A hétköznapokban nem számítunk igazi veszélyre, pedig ugyanannyi esélyünk van a balesetekre itthon, mint külföldön.

A lakásokat érő balesetekről pedig ne is beszéljünk. Ezek a balesetek sokkal gyakoribbak, mint gondolnánk, rengeteg a betörés, a lakástűz, a villámcsapás. Ezekre nehéz felkészülni, nem tudhatjuk, hogy jégeső lesz-e a fekete felhőkből, vagy csak megázunk.

A jégeső például elég komoly károkat tud okozni az autókban, járművekben és a házakban is.

A házak nagyon magas értékűek, ezért védenünk kell, amíg csak lehet. Az nagyon kellemetlen, amikor egy baleset következtében nincs már hol lakni.

A házunk hatalmas érték, ennek megfelelően pedig a legjobb biztosítást szerettem volna megkötni, amit csak találni lehet.

De én, mint hozzá nem értő, honnan tudhatnám, melyik lakásbiztosítás a legjobb? Szerencsére nem kell ezen annyit gondolkozni már, mint fiatalabb koromban az utasbiztosításokon.

Az első lakásbiztosításomat napokig kerestem és akkor is a pannonsafe csapata segített nekem.

A pannonsafe egy olyan biztosításokkal és pénzügyekkel foglalkozó cég, ami már 20 éve megbízhatóan segít az ügyfeleknek eligazodni a pénzügyek világában.

Én, ha hetekig keresgélek a biztosítók között, akkor sem biztos, hogy sikeresen megtalálom az ajánlatokat, amivel a pannonsafe csapata tud szolgálni. Ugyanis, nekik megvan az a rutinjuk és ismeretük, ami nekem nincsen. Ők jártasak a témában, és ha elmondom, mit is szeretnék, akkor megkeresik azt a biztosítást, ami a legjobban megfelel az igényeimnek és nem jelent különösen nagy anyagi terhet sem.

Nehezen menne ez egyedül. De nem vagyunk egyedül, több cég is van, ami biztosításokkal foglalkozik és segíthet a nehezebb döntések meghozatalában.

A biztosítások egyébként átszövik az életünket. Nekem már a legtöbb elektromos eszközömön is van biztosítás. Be van biztosítva a telefonom a laptopom, természetesen az autóm is.

Ha ezeket a készülékeket bebiztosítottam, akkor a házam sem maradhatott ki. A biztosításban a pannonsafe segített.

Már írtam, hogy sokáig tartott, mire megtaláltam a tökéletes biztosítást, ez azért volt, mert akkor még nem is mertem a pannonsafe oldalát.

Itt ugyanis van egy kalkulátor, amibe az adatainkat beírva máris egy pontosabb képet kapunk arról, hogy milyen biztosítási lehetőségeink vannak.

Én nem elégedtem meg ezzel annak ellenére, hogy jó feltételekkel tudtam volna megkötni a biztosítást, szeretek személyesen is beszélni, ezért egyeztettem egy időpontot, amikor elmentem az irodájukba, és ott személyesen is meghallgattam az ajánlatot, majd döntöttem.

Nekem nagyon tetszett az a biztosítás, amit ajánlottak, azóta is minden biztosításomat náluk kötöm, legyen szó autó vagy lakásbiztosításról. Mindent meg lehet itt találni, nagyon értik a dolgukat, könnyen és gyorsan segítenek abban, amiben éppen a segítségüket kértem.

Nekem nagyon tetszik a szolgáltatásuk, csak pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, ezért ha valaki megkérdezi, hogy melyik lakásbiztosítás a legjobb, én mindig a pannonsafe-t ajánlom, mert Ők mindenkinek tudnak egy jó biztosítást találni.

melyik lakásbiztosítás a legjobb?
melyik lakásbiztosítás a legjobb?